söndag 28 mars 2010

Söndag

Idag säger vi grattis till barnens mormor som fyller år! Vi hade tänkt åka dit och fira henne, men pga det dåliga vädret så stannar vi nog hemma. Pappan i huset har varit borta sedan i torsdags och åkt skidor, men är nu på hemväg. Han är efterlängtad på många sätt, men kanske mest som hjälp att ta hand om all den snö som kommit (!) Lillebror har i helgen passat på att bli förkyld och snorig och dessutom verkar två tänder vara på väg att spricka fram. Detta förklarar mycket av hans gnäll och ovilja att sova. Morgnarna har startat mellan 05.00 och 05.30 flera dagar nu och det känns skönt att pappan nu kommer hem så mamman får lite avlastning! Tur att vi har världens bästa storasyster som hjälper till med allt!! Nog med klagandet nu. Maken verkar ha haft en toppenhelg och vi här hemma har faktiskt haft det rätt så bra vi också. På fredagen kom min syster med barnen ner från Luleå och spenderade natten hos oss. Vi passade på att fira mormor med middag här. Stortjejerna sov tillsammans i Ts säng hela natten och de har lekt och lekt på dagarna. Småpojkarna som är nästan exakt lika gamla (det skiljer bara 12 dagar mellan dem) har ju inte lärt sig leka tillsammans ännu, men tänk vad kul de kommer att få det tillsammans när de blir större!

Barnen firar mormor med paket.


Storkusin skjutsar V i vagnen!

Tuffa killar! Börjar den ena att gråta så gör den andre detsamma!



Igår kom S och lilla E förbi och vi lagade middag och käkade gotta hela kvällen. Barnen somnade hyfsat tidigt så vi kunde sitta och surra och titta lite på Millennium. Mycket trevligt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan, bor du i Norrbotten? Kan inte du mejla mig, vill gärna komma i kontakt med dig?! :-)
birgi@telia.com

Anonym sa...

Tack, tack för vacker sång, teckningar, presenter,barnbarnskramar & god &trevlig middag. Underbara kort på små prinspojkar & prinsessor, älskar att vara mormor.